Starttoernooi

Aan het begin van het seizoen wordt het Starttoernooi georganiseerd. Dit recreatieve toernooi is voor alle leden en is gericht op gezelligheid en lekker spelen. Het Starttoernooi vindt meestal plaats op een weekendmiddag in september. Je kunt je individueel inschrijven. Na afloop wordt er gezamenlijk gegeten. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. 

Sinterklaastoernooi

Richting pakjesavond wordt voor de jeugdleden het Sinterklaastoernooi gehouden. Leuke partijtjes spelen, soms met een ludieke twist, met sinterklaasmuziek op de achtergrond en wat lekkers voor erbij. Wie dat leuk vindt, mag verkleed komen. Dit toernooi vindt plaats tijdens de reguliere les op de woensdagavond.

Kersttoernooi

Vlak voor de Kerst vindt het jaarlijkse Kersttoernooi plaats op een reguliere speelavond op woensdag. De sportzaal versierd in kerstsfeer, kerstmuziek uit de speakers, en gemixte partijtjes spelen op de baan. En uiteraard met wat zoete versnaperingen voor tussen de wedstrijden door. De jeugd heeft zijn eigen kersttoernooitje. Daarna zijn de volwassenen aan de beurt. Wie het leuk vindt, mag zijn kerstmuts of foute kersttrui aantrekken. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Kom op tijd de sportzaal in lopen en je wordt direct ingedeeld.

Vriendentoernooi

Het Vriendentoernooi werd voor het eerst georganiseerd op zondag 26 maart 2017, als opvolger van het traditioneel in maart gehouden Junior-Seniortoernooi, waaraan na 10 leuke edities een einde kwam.

Wie mee wil doen aan het Vriendentoernooi, stelt zelf een team samen van minimaal 4 en maximaal 8 personen: van jong tot oud, lid of geen lid, geoefend badmintonner of beginner, dat maakt allemaal niet uit. Vraag je vriend, buur, familielid, collega of kennis om mee te doen en strijd als vriendenteam samen tegen de andere teams. Er zijn ludieke prijsjes te winnen, die na afloop in de kantine onder het genot van een drankje aan de winnende teams worden uitgereikt. Per team wordt een kleine bijdrage gevraagd voor deelname.

Clubkampioenschappen

Van april tot juni is de periode dat de jaarlijkse Clubkampioenschappen worden gespeeld. Deze worden op basis van de inschrijvingen ingepland op de reguliere speelavonden op woensdag en/of vrijdag. Er worden altijd wel wat banen vrijgehouden om op die avonden ook vrij te kunnen spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er verschillende poules, op sterkte ingedeeld, zowel voor jeugd als volwassenen. Je kunt meedoen aan de dubbel, enkel en mix. 

Seizoensafsluiting

Tegen het einde van het seizoen, voor we de zomerstop in gaan, vieren we met z'n allen de afsluiting van het seizoen. Soms nog met een leuk toernooitje (afhankelijk van de animo daarvoor dat jaar), maar in ieder geval altijd met een gezellige barbecue of andersoortig buiteneten op het terras bij het Sporthuis. Voor consumptiebonnen wordt gezorgd. Bij inschrijving wordt een kleine bijdrage gevraagd.