Clubkampioenschappen

Van april tot juni is de periode dat de jaarlijkse Clubkampioenschappen worden gespeeld. Deze worden op basis van de inschrijvingen ingepland op de reguliere speelavonden op woensdag en/of vrijdag. Er worden altijd wel wat banen vrijgehouden om op die avonden ook vrij te kunnen spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er verschillende poules, op sterkte ingedeeld, zowel voor jeugd als volwassenen. Je kunt meedoen aan de dubbel, enkel en mix. 

We starten traditiegetrouw met de dubbels. Enkele weken later volgen de enkels. En als laatste zijn de mixen aan de beurt. In de agenda van het seizoen wordt aangegeven op welke avonden er precies gestreden zal gaan worden. Bij inschrijving geef je aan met welke dubbel- of mixpartner je je inschrijft en op welke dagen je eventueel niet kan. Je kunt ook de organisatie vragen een dubbel- of mixpartner te kiezen, als er meer mensen zijn die nog met niemand hebben afgesproken. Vervolgens ontvang je een schema met je poulewedstijden. Afhankelijk van de resultaten ga je door naar de kruisfinales of finalewedstrijden.  

Bij de A-poule van de dames- en herenenkels wordt gestreden om de grote BC Krommerijnstreek wisselbeker, waarop de winnaars al sinds jaar en dag worden ingegraveerd. Bij alle categorieën zijn leuke prijsjes te winnen. De winnaars krijgen een plekje in de Eregalerij op onze website. Vaak worden de winnaars ook in de plaatselijke krant vermeld.