Speel mee / Doe mee!

30 augustus 2023

Jaaaaaa! We zijn weer begonnen! Na de zomerstop kunnen we eindelijk weer lekker badmintonnen op de reguliere speelavonden. Ook de jeugdtrainingen gaan weer van start. In de agenda vind je alle speeldata.

En weet je nog mensen die het leuk vinden om eens bij onze club te komen kijken? Neem ze mee zodat ze lekker mee kunnen spelen om het eens te proberen. Ieder potentieel nieuw lid mag sowieso 2x gratis en vrijblijvend meespelen. Daarnaast hebben we een speciale open avond op woensdag 13 september. En binnenkort starten ook de trainingen van Probeerbadminton, waarbij ieder niet-lid 10x kan komen trainen voor slechts €25! Kijk bij Acties en kortingen onder Verenigingsinfo, hier op de site voor meer informatie. 

Veel speelplezier!

5 juli World Badminton Day

4 juli 2023

Wisten jullie dat het morgen, op 5 juli, "World Badminton Day" (oftewel Wereld Badmintondag) is? Precies 89 jaar geleden, op 5 juli 1934, werd de Badminton World Federation (BWF) opgericht en deze datum wordt nog steeds gevierd. Vanuit Badminton Nederland wordt gestimuleerd om je mooiste badmintonmoment op social media te delen. Gebruik onderstaande hashtags en tag Badminton Nederland in je post, dan maak je kans op een leuke prijs!

#worldbadmintonday #badminton #wijzijnbadminton

Nieuwe voorzitter gevonden!

december 2022

Op de afgelopen ALV heeft Pim van der Wal zich kandidaat gesteld als nieuwe voorzitter van onze vereniging! Daar zijn we erg blij mee, aangezien Mariken als voorzitter was teruggetreden. Op de ALV zijn de aanwezige leden dan ook unaniem akkoord gegaan om hem als nieuwe voorzitter te verwelkomen. Op een van de volgende evenementen zal Pim zich, voor wie hem nog niet kent, voorstellen aan de leden.

Pim, van harte gefeliciteerd en veel succes!

 

Seizoen 2022-2023 gaat weer van start!

Jaaaa! We kunnen weer! Het nieuwe seizoen start op woensdag 24 augustus. 

Een paar zaken zijn gewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen: 

  • De jeugdleden spelen op de woensdag van 19:00 tot 20:00 uur. De 2 groepen zijn nu samengevoegd. 
  • De volwassenen spelen op de woensdag en/of op de vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur. Op woensdag start het badmintonnen dus een half uur eerder dan je gewend was. 

We hebben plek voor nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen, zowel recreant als competitieniveau. Ervaar zelf hoe leuk badminton is!
We zijn voor dit seizoen gestart met verschillende ledenwerfacties: 

  • We doen mee aan de Bunnikse Spelen, op woensdagochtend 17 augustus van 9:30 tot 13:00 uur bij SV Odijk, zodat kinderen uit de gemeente kunnen kennismaken met badminton en onze vereniging. 
  • We doen mee met de landelijke actie "Probeerbadminton". Iedereen die wil kijken of badminton wat voor hem/haar/hen is, kan het eens wat langer proberen. Voor maar 25 euro kun je op 10 speelavonden in oktober, november en december komen trainen. Er is dan training voor jeugd vanaf 7 jaar en training voor volwassenen (18+). Vanaf 1 september kunnen geïnteresseerden zich daarvoor aanmelden.  Kijk op www.probeerbadminton.nl voor meer informatie en hoe aan te melden. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook. Na aanmelding ontvang je een betaallink voor 25 euro en na betaling mag je 10x meedoen.
  • We verspreiden onze eigen flyers in supermarkten en wijken in de regio om onze bekendheid te vergroten. De flyer is ook in het sporthuis te vinden in de caroussel bij de ingang. 
  • We zijn via de buurtsportcoach in gesprek met verschillende scholen in de regio, om op die scholen een clinic te geven om kinderen kennis te laten maken met badminton.
  • Er geldt daarnaast nog steeds dat geïnteresseerden altijd 2x gratis en vrijblijvend kunnen meespelen. 

Tot ziens vanaf 24 augustus in de sporthal in Odijk! 

Wie worden de clubkampioenen van 2023?

april 2023

De clubkampioenschappen zijn weer in volle gang. Er wordt gestreden om de titels bij de dubbels, mixen en enkels. Ook als je niet meedoet dit jaar, is het leuk om een kijkje te nemen op de speelavonden en je collega-badmintonners aan te moedigen. Wie-o-wie gaan er met de prijzen van door? We weten het over enkele weken. Alle winnaars worden bekend gemaakt in de Eregalerij op deze site.

Nieuwe voorzitter gezocht!

Helaas heeft onze voorzitter, Mariken, besloten te stoppen met badminton. Zij trekt zich ook terug als voorzitter van onze vereniging. Dit zal op de aankomende ALV officieel gebeuren. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. Hieronder een kort overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van de voorzitter van BC Krommerijnstreek, zoals Mariken die de afgelopen jaren heeft uitgevoerd: 

Probeerbadminton: ontdek hoe leuk badminton is!

BC Krommerijnstreek doet mee aan Probeerbadminton! Ontdek in 10 woensdagavonden hoe leuk badminton is. En dat voor maar 25 euro!

Jeugd (7-18 jaar): woensdag 19-20u
Volwassenen (18+): woensdag 20-21u

Oktober: 5, 12, 19
November: 2, 9, 16, 23, 30
December: 7, 14

Schrijf je in via probeerbadminton.nu en vind daar alle informatie. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Deze actie is inmiddels afgelopen. Wil je bij ons komen badmintonnen? Je kunt altijd 2x gratis en vrijblijvend meespelen. Lid worden voor de rest van seizoen 2022-2023 kan voor gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact op.