Wie worden de clubkampioenen van 2023?

april 2023

De clubkampioenschappen zijn weer in volle gang. Er wordt gestreden om de titels bij de dubbels, mixen en enkels. Ook als je niet meedoet dit jaar, is het leuk om een kijkje te nemen op de speelavonden en je collega-badmintonners aan te moedigen. Wie-o-wie gaan er met de prijzen van door? We weten het over enkele weken. Alle winnaars worden bekend gemaakt in de Eregalerij op deze site.

Nieuwe voorzitter gevonden!

december 2022

Op de afgelopen ALV heeft Pim van der Wal zich kandidaat gesteld als nieuwe voorzitter van onze vereniging! Daar zijn we erg blij mee, aangezien Mariken als voorzitter was teruggetreden. Op de ALV zijn de aanwezige leden dan ook unaniem akkoord gegaan om hem als nieuwe voorzitter te verwelkomen. Op een van de volgende evenementen zal Pim zich, voor wie hem nog niet kent, voorstellen aan de leden.

Pim, van harte gefeliciteerd en veel succes!

 

Seizoen 2022-2023 gaat weer van start!

Jaaaa! We kunnen weer! Het nieuwe seizoen start op woensdag 24 augustus. 

Een paar zaken zijn gewijzigd ten opzichte van het vorige seizoen: 

  • De jeugdleden spelen op de woensdag van 19:00 tot 20:00 uur. De 2 groepen zijn nu samengevoegd. 
  • De volwassenen spelen op de woensdag en/of op de vrijdag van 20:00 tot 22:00 uur. Op woensdag start het badmintonnen dus een half uur eerder dan je gewend was. 

We hebben plek voor nieuwe leden, zowel jeugd als volwassenen, zowel recreant als competitieniveau. Ervaar zelf hoe leuk badminton is!
We zijn voor dit seizoen gestart met verschillende ledenwerfacties: 

  • We doen mee aan de Bunnikse Spelen, op woensdagochtend 17 augustus van 9:30 tot 13:00 uur bij SV Odijk, zodat kinderen uit de gemeente kunnen kennismaken met badminton en onze vereniging. 
  • We doen mee met de landelijke actie "Probeerbadminton". Iedereen die wil kijken of badminton wat voor hem/haar/hen is, kan het eens wat langer proberen. Voor maar 25 euro kun je op 10 speelavonden in oktober, november en december komen trainen. Er is dan training voor jeugd vanaf 7 jaar en training voor volwassenen (18+). Vanaf 1 september kunnen geïnteresseerden zich daarvoor aanmelden.  Kijk op www.probeerbadminton.nl voor meer informatie en hoe aan te melden. Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook. Na aanmelding ontvang je een betaallink voor 25 euro en na betaling mag je 10x meedoen.
  • We verspreiden onze eigen flyers in supermarkten en wijken in de regio om onze bekendheid te vergroten. De flyer is ook in het sporthuis te vinden in de caroussel bij de ingang. 
  • We zijn via de buurtsportcoach in gesprek met verschillende scholen in de regio, om op die scholen een clinic te geven om kinderen kennis te laten maken met badminton.
  • Er geldt daarnaast nog steeds dat geïnteresseerden altijd 2x gratis en vrijblijvend kunnen meespelen. 

Tot ziens vanaf 24 augustus in de sporthal in Odijk! 

Laatste speelavonden

15 juni 2022

De zomer is in aantocht, de zon schijnt al volop, de rackets kunnen bijna weer mee naar de camping. Dat betekent dat we nog maar een paar speelavonden hebben voor de zomerstop. Op 29 juni is de laatste speelavond van het seizoen. Het bestuur en de TC van BC Krommerijnstreek wenst ieder alvast een hele fijne zomer. We starten eind augustus weer. 

En ken je nog iemand die het leuk lijkt om te gaan badmintonnen? Je mag altijd 2x vrijblijvend en voor niks meespelen om te kijken of onze club wat voor je is. Nieuwe leden zijn altijd welkom, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen. Ook zouden we het leuk vinden als we de jongere jeugdgroep (vanaf 8 jaar) wat kunnen uitbreiden. 

Fijne zomer!

Nieuwe voorzitter gezocht!

Helaas heeft onze voorzitter, Mariken, besloten te stoppen met badminton. Zij trekt zich ook terug als voorzitter van onze vereniging. Dit zal op de aankomende ALV officieel gebeuren. We zijn dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. Hieronder een kort overzicht van de taken en verantwoordelijkheden van de voorzitter van BC Krommerijnstreek, zoals Mariken die de afgelopen jaren heeft uitgevoerd: 

Probeerbadminton: ontdek hoe leuk badminton is!

BC Krommerijnstreek doet mee aan Probeerbadminton! Ontdek in 10 woensdagavonden hoe leuk badminton is. En dat voor maar 25 euro!

Jeugd (7-18 jaar): woensdag 19-20u
Volwassenen (18+): woensdag 20-21u

Oktober: 5, 12, 19
November: 2, 9, 16, 23, 30
December: 7, 14

Schrijf je in via probeerbadminton.nu en vind daar alle informatie. Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Deze actie is inmiddels afgelopen. Wil je bij ons komen badmintonnen? Je kunt altijd 2x gratis en vrijblijvend meespelen. Lid worden voor de rest van seizoen 2022-2023 kan voor gereduceerd tarief. Neem voor meer informatie contact op. 

Clubkampioenschappen 2022

april 2022

Na 2 jaar over te moeten slaan vanwege corona, is het eindelijk weer zover: de clubkampioenschappen van BC Krommerijnstreek!

We spelen 3 rondes verdeeld over de verschillende speelavonden: eerst de dubbels, dan de enkels en als laatste de mixen. De deelnemers werken zich weer als vanouds in het zweet om de felbegeerde wisseltrofee of andere prijsjes in de wacht te slepen. En de winnaars zullen natuurlijk weer een mooi plekje krijgen in onze eregalerij hier op de website...

Ben je zelf geen lid, maar vind je het leuk om te komen aanmoedigen? Dat mag ook gewoon weer, iedereen is welkom. En wie weet kun je tussendoor ook eens proberen een shutteltje te slaan? We hebben op het moment nog plek voor nieuwe jeugdleden en volwassenleden op elk niveau. Vrijblijvend komen kijken is altijd mogelijk. 

Game on!