Einde van het seizoen nadert...

Het einde van het badmintonseizoen 2017-2018 nadert... De laatste speelavonden zijn op woensdag 27 en vrijdag 29 juni. We wensen ieder alvast een mooie zomer toe en we zien jullie graag weer in de sporthal vanaf woensdag 29 augustus. Tot dan!

Alternatieve locatie tijdens vloerrenovatie

In mei wordt de vloer van de sporthal gerenoveerd. We kunnen dan enkele weken niet in onze vertrouwde hal spelen. Voor de geïnteresseerden is er een alternatieve locatie gevonden: Sporthal Hoenderdaal in Driebergen! We hebben als vereniging enkele banen gereserveerd op basis van de inschrijflijst die we de afgelopen weken hebben laten circuleren. Wil je ook komen spelen, maar heb je je nog niet opgegeven, neem dan alsnog contact op met Annette. Wellicht is er nog een plekje vrij voor je. 

Vanaf 23 mei zou onze eigen zaal weer speelklaar moeten zijn. We zijn benieuwd wat iedereen van de nieuwe lila gekleurde vloer zal vinden.....

Sinterklaasgedicht

Voor iedereen die het leuk vindt te lezen wat de Sint dit jaar over de jeugdleden van BC Krommerijnstreek te zeggen heeft.... klik verder voor het Sinterklaasgedicht !

ALV dinsdag 24 oktober

Beste leden,

Zoals al eerder aangekondigd per mail, is op dinsdagavond 24 oktober onze ALV. Deze ledenvergadering vindt plaats vanaf 20:30 uur in zaal Eik achter de kantine in het Sporthuis.

Jullie zijn uitgenodigd!

Groeten van het bestuur (Mariken, Eeske, Peter, Hans, Jos).

Fijne feestdagen!

Het bestuur van BC Krommerijnstreek wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond, gezellig en sportief 2018!

Tussen Kerst en Oud & Nieuw kan er gewoon vrij gespeeld worden. De jeugdtraining start weer in januari. Kijk in de agenda voor de details.

Toch vrijspelen vrijdag 10 november!

Beste leden,

In tegenstelling tot wat eerder in de agenda op de site heeft gestaan, is er op vrijdag 10 november toch gewoon de mogelijkheid om vrij te spelen. Ondanks de carnavalvoorbereidingen die in de sporthal plaatsvinden in deze periode, is er gelukkig nog ruimte voor ons om lekker te badmintonnen.

Tot vrijdag!

Groeten van het bestuur.

We gaan weer beginnen!

Het nieuwe badmintonseizoen gaat weer van start!

De eerste speelavonden zijn op woensdag 23 en vrijdag 25 augustus. De competitie start enkele weken later, met op 15 september de eerste thuiswedstrijd voor onze 4 teams. En ook het Starttoernooi zal weer worden gehouden, deze keer op zondag 17 september. Details volgen nog... 

We wensen ieder een sportief, gezellig, fanatiek en blessurevrij seizoen toe!

Tot ziens in de sporthal in Odijk!