Coronamaatregelen bij badminton

9 november 2021

Zoals bekend heeft de overheid onlangs nieuwe coronamaatregelen afgekondigd, vanwege de oplopende besmettingen en ziekenhuisaantallen.

Hierdoor zijn wij genoodzaakt om aan elke badmintonner, supporter, ouder of begeleider van 18 jaar of ouder vóór toegang tot de binnensportlocatie om het coronatoegangsbewijs (QR-code) te vragen. Alleen met een groen vinkje (gevaccineerd, genezen of negatief getest) mogen wij jullie toegang verlenen tot de sporthal, zaal of kleedkamers. Dus neem vanaf woensdag 10 november je telefoon met CoronaCheck-app mee of een officiële papieren versie van je QR-code. Bij de ingang zal iemand namens de vereniging staan om de controle uit te voeren. Voor toegang van de kantine is het Sporthuis verantwoordelijk.

Uiteraard vinden wij het vervelend dat deze maatregel nu ook voor het badmintonnen geldt, maar we gaan ervan uit dat met ieders medewerking dit zo min mogelijk gedoe oplevert. We kijken er naar uit om zo snel mogelijk weer zorgeloos te kunnen badmintonnen zonder restricties. Tot die tijd hopen we met wat aanpassingen nog steeds te kunnen genieten van het badmintonnen met elkaar.

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking!
Heb je vragen? Laat het ons weten.

Groeten van het bestuur en de TC.