Wat kost het?

Een lidmaatschap van BC Krommerijnstreek kost:*

Seizoen 2023-2024:
€ 149,50 voor jeugd tot 14 jaar
€ 164,50 voor jeugd van 14 tot 18 jaar
€ 180,- voor volwassenen (18 jaar en ouder)

Extra kosten (alleen bij deelname):
€ 44,- competitiekosten regiocompetitie
n.t.b. training volwassenen
n.t.b.  competitiekosten voorjaarscompetitie (teambedrag / aantal personen)

Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni en wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd, tenzij 4 weken voor het eind van het verenigingsjaar schriftelijk wordt opgezegd.

Als je lid wordt in de loop van het seizoen, worden de lidmaatschapskosten voor dat eerste jaar vanaf december verlaagd op basis van het aantal resterende speelmaanden. Dit betekent dat in december nog 7/8e deel gefactureerd wordt, in januari nog 6/8e deel, etcetera.

* Onder voorbehoud van wijzigingen. De contributie kan jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de inflatie.

Lid worden & contact

Wil je lid worden? Leuk!

Kom langs in de sporthal, neem contact op met een van de bestuursleden, of print het inschrijfformulier uit en lever deze ingevuld en ondertekend in bij de ledenadministratie.
Een lidmaatschap loopt van 1 juli t/m 30 juni en wordt steeds stilzwijgend voor een jaar verlengd, tenzij 4 weken voor het eind van het verenigingsjaar schriftelijk wordt opgezegd.
Deelname aan de activiteiten van Badmintonclub Krommerijnstreek is altijd voor eigen risico.

Wil je eerst een keer proberen? Dat kan!

Voordat je lid wordt, kun je 2 keer gratis en vrijblijvend meespelen. Leenrackets zijn beschikbaar. Neem even contact op met een van de bestuursleden. 

 

Acties en kortingen

Wil je bij ons komen badmintonnen? Je kunt altijd 2x gratis en vrijblijvend meespelen voordat je besluit om lid te worden. Neem even contact op om je komst aan te kondigen, zie de mogelijkheden daarvoor op de pagina Lid worden & contact .

Soms hebben we speciale acties of kortingen. Die worden dan gepubliceerd op deze pagina. 

Actuele acties:

Open avond: 13 september 2023. Jeugd 19 tot 20 uur; Volwassenen 20 tot 22 uur. Kom in je sportkleding binnenlopen in de zaal, of ga mee met een bekende die al lid is. Enkele leenrackets zijn beschikbaar. Aanmelden is niet nodig, maar als je dat prettig vindt, kun je een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je komst aan te kondigen. 

Probeerbadminton => 10x meetrainen voor een bedrag van €25.
10x trainen op de woensdagavond, van 20 september tot eind november 2023. Jeugd (7-18 jaar) van 19 tot 20 uur, volwassenen (va. 18 jaar) van 20 tot 21 uur. De training wordt gegeven door onze trainster Saskia.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of schrijf je bij ons in via de site van Probeerbadminton.

Voor wie?

Bij BC Krommerijnstreek kan gebadmintond worden door zowel jeugd als volwassenen. Lid worden kan vanaf 8 jaar oud (of na overleg met bestuur en trainer eerder). Voor volwassenen wordt zowel recreatief als op competitieniveau gespeeld. 

schuine rij shuttles smal 

Wat?

Bij BC Krommerijnstreek kan worden gebadmintond: vrijspelen, training, competitie en diverse recreatieve toernooien.

Jaarlijks terugkerende evenementen zijn: 

  • het Starttoernooi met chinees buffet
  • het Vriendentoernooi
  • het Kersttoernooi
  • de Clubkampioenschappen
  • de Seizoensafsluiting met barbecue 

De club bestaat ruim 40 jaar en richt zich op junioren, recreanten en competitiespelers. De club is aangesloten bij de Nederlandse Badminton Bond.

Voor de officiële badmintonspelregels kijk je op beknopte_spelregels

Bekijk in dit filmpje van 2 minuten wat badminton inhoudt.

Waar?

Trainingen, vrij spelen en competitiewedstrijden vinden plaats in:

Sporthal De Lindenhof
Rijneiland 6
3984 MA  ODIJK
Telefoon: 030-6564028 

Als de hoofdingang gesloten is, kan gebruik gemaakt worden van de zijingang van de sporthal.

Wanneer?

De speelavonden zijn op woensdag en vrijdag. De jeugd speelt op woensdagavond. De senioren spelen op woensdag- en/of vrijdagavond. Het badmintonseizoen loopt van eind augustus/begin september t/m eind juni.