Acties en kortingen

Wil je bij ons komen badmintonnen? Je kunt altijd 2x gratis en vrijblijvend meespelen voordat je besluit om lid te worden. Neem even contact op om je komst aan te kondigen, zie de mogelijkheden daarvoor op de pagina Lid worden & contact .

Soms hebben we speciale acties of kortingen. Die worden dan gepubliceerd op deze pagina. 

Actuele acties:

Open avond: 13 september 2023. Jeugd 19 tot 20 uur; Volwassenen 20 tot 22 uur. Kom in je sportkleding binnenlopen in de zaal, of ga mee met een bekende die al lid is. Enkele leenrackets zijn beschikbaar. Aanmelden is niet nodig, maar als je dat prettig vindt, kun je een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je komst aan te kondigen. 

Probeerbadminton => 10x meetrainen voor een bedrag van €25.
10x trainen op de woensdagavond, van 20 september tot eind november 2023. Jeugd (7-18 jaar) van 19 tot 20 uur, volwassenen (va. 18 jaar) van 20 tot 21 uur. De training wordt gegeven door onze trainster Saskia.
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of schrijf je bij ons in via de site van Probeerbadminton.